Napjainkban a férfiak is számos bőrproblémával küzdenek életük során a pattanásoktól a ráncosodáson át, a borotválkozás utáni irritációig. Tévhit azonban, hogy a nőknek bevált termékek a férfiak arcbőrén ugyanolyan hatásfokkal működnek, hiszen teljesen más az arcbőre a nőknek és a férfiaknak. Így hiába adjuk kölcsön életünk párjának a mi „jolly joker” termékünket, közel sem biztos, hogy az eredmény ugyanannyira hatásos lesz. Helyette inkább ismerjük meg miért is szükséges speciális arcápolás a férfiaknak?

 

Az erősebb nem arcbőre jóval vastagabb, mint a nőké, így a különböző hatóanyagoknak is jobban ellenáll, legyen szó arctisztításról vagy éppen hidratálásról. A bőrük nagy általánosságban sokkal tágabb pórusú és zsírosabb, így az egyik leggyakrabban előforduló probléma a faggyútermelés szabályozása. Ebből adódóan a férfiak bőre nem igényel további hidratáló hatással rendelkező lipideket, amelyek a női kozmetikumokban általában megtalálhatók.

Felvesszük a kesztyűt a bőröregedéssel

 

A férfiak számára is ideális a Seyo innovatív TDA technológiája, amely tűszúrások nélkül juttatja be a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe. Ez különösen hatékony a bőröregedés elleni küzdelem során, hiszen a TDA a vastagabb bőrön keresztül, a mélyebb rétegekbe is eljuttatja az aktív anti-aging hatóanyagokat. Amint a szabadalmaztatott LP3 Komplex vivőanyag érintkezik a bőrrel, megnyitja a felhám szerkezetét és ezáltal még a nagyobb méretű molekulák is elérik a mélyen fekvő bőrrétegeket. A férfiak igényeinek kifejlesztett Fight TDA hatékony és célzott megoldást jelent a bőröregedés első jeleinek eltüntetésére. A titok az aktív összetevők kombinációjában rejlik, amely táplálja és hidratálja a bőrt. Serkenti a bőr természetes mikrokeringését, elősegíti a sejtmegújulást, erősíti a bőr természetes védő képességét. A Fight TDA kezelés mind arcbőrre, mind pedig a szem körüli érzékenyebb területeken alkalmazható. Az eredmény frissebb, üdébb arcszínt.

A szalonkezeléseket remekül kiegészíti a kifejezett otthoni használatra kialakított Seyo Men Fight Serum, ami a bőröregedés elleni harc igazi nagyágyúja. Ellátja a bőrt a számára szükséges tápanyagokkal, visszaállítja annak természetes hidratáltságát. Csökkenti a ráncok mélységét és láthatóságát, elősegíti a természetes sejtmegújulást, növeli a bőr védekező képességét.

 

Borotválkozás utáni bőrirritáció? Számolj le vele!

 

Ég, viszket, kipirosodik a bőröd a borotválkozás után? Próbáld ki a 45-60 perces, speciálisan férfiaknak kifejlesztett kezelést, melynek során olyan szérumokat próbálhatsz ki, mint a Rescue TDA, amely megnyugtatja az érzékeny, stresszes és irritált bőrt, különösen borotválkozás után. Csökkenti a bőrpírt, az irritációt és az enyhe gyulladást. Kiválóan hidratálja a bőrt, fokozza a bőr anyagcseréjét és elősegíti a sejtmegújító folyamatokat.

A mindennapi segítség a Seyo Men Rescue szérum, amely nyugtató hatással bír még a legirritáltabb bőrre is. Vidd haza és nyújts elsősegély a bőrödnek otthon is, hiszen hatékonyan csökkenti a bőrpírt, és a borotválkozás után kialakult irritációt. Egész napos intenzív hidratáltságot biztosít a férfi bőrnek.