SEYO FÉRFIAKNAK

MITŐL KÜLÖNLEGES A FÉRFIAK BŐRÉNEK ÁPOLÁSA?

 

Nem is olyan régen még egyáltalán nem fordítottak kellő figyelmet a férfiak bőrápolására, sem a kozmetikai szereket gyártó cégek, sem pedig maguk a férfiak.

Szerencsére a világ változik, így férfiként
sem kell lemondanod a tökéletes bőrről.

MITŐL KÜLÖNLEGES A FÉRFIAK BŐRÉNEK ÁPOLÁSA?

 

Nem is olyan régen még egyáltalán nem fordítottak kellő figyelmet a férfiak bőrápolására, sem a kozmetikai szereket gyártó cégek, sem pedig maguk a férfiak.

Szerencsére a világ változik, így férfiként
sem kell lemondanod a tökéletes bőrről.

TUDTAD, HOGY A FÉRFIAK BŐRE ÁTLAGOSAN KB. 20%-KAL VASTAGABB, MINT A NŐKÉ?

 

A férfiak bőrének különlegessége, hogy pórusaid tágabbak, több faggyút és izzadságot termelnek. Mindezek eredményeképpen bőröd pH értéke savasabb, mint a nőké. A férfiak bőre nem igényel további hidratáló hatással rendelkező lipideket, amelyek a női kozmetikumokban általában megtalálhatók. Ha túlságosan zsírosító bőrápolási termékeket használsz, az pattanások kialakulásához vezethet.

LÉTEZIK MEGOLDÁS

Seyo TDA – transzdermális technológia

A Seyo TDA technológia a világ első Dermatológiai esztétikai terápiája, amely tű használata nélkül,
mégis hatékony módon juttatja a hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe. Az aktív összetevőket tartalmazó, innovatív LP3 hordozóanyag segítségével a hatóanyagok ott fejtheti ki hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

A Seyo transzdermális technológia az egyik legújabb, leginnovatívabb kozmetikai eljárás, melyet a német MedDrop Technology és a svájci Arivine pHarma fejlesztett ki. A Seyo TDA rendszere egyedülálló a világon, amely nem-invazív technológiával juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér. Magas nyomású, tiszta oxigén segítségével a hatóanyagok egészen a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva fejtik ki jótékony hatásukat. Teljes mértékben fájdalom mentes, rugalmasan alkalmazható kockázatmentes anti-aging megoldást ismerhetsz meg, amit akár még az ebédszünetedben is kipróbálhatsz.

HOGYAN MŰKÖDIK A SEYO TDA TECHNOLÓGIA?

A Seyo TDA-ban egy innovatív és extra hatékony bőrfiatalító technológiát ismerhetsz meg!

TDA jelentése transzdermális alkalmazás. Ez a világ első nem-invazív, szelíd bőrfiatalító bőrgyógyászati-esztétikai kezelés-rendszere.

01 – A TDA harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen, és helyreállítja a bőrt.

02 – Az oxigén a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja az anti-aging hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag, a szabadalmaztatott LP3 Komplex segítségével.

03 – A SEYO teljes mértékben megújítja, megfiatalítja a bőrt. A kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát, és visszanyeri természetes feszességét.

04 – A rendszeres használattal a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe kerülnek, ami elősegíti a sejtosztódást.

05 – Láthatóvá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége, és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.

KIMAGASLÓ EREDMÉNYEK
AZ INNOVATÍV SEYO TDA TECHOLÓGIÁVAL


A SEYO TDA hatásmechanizmusának 4 fázisa van. A különböző bőrfeszesítő szérumokat TDA applikátor segítségével visszük be a bőrbe. Míg a hagyományos kozmetikai eszközök nem képesek áthatolni a bőr felszínén, addig a TDA a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az aktív anti-aging hatóanyagokat. Amint a szabadalmaztatott LP3 Komplex vivőanyag érintkezik a bőrrel, megnyitja a felhám szerkezetét, és ezáltal még a nagyobb méretű molekulák is elérik a mélyen fekvő bőrrétegeket.

MENNYI IDŐT

VESZ IGÉNYBE EGY KEZELÉS?

A bőr állapotától függően a kezelés 45 és 60 perc közötti időtartam alatt elvégezhető, hatása viszont azonnal látható. Problémás bőr esetében 4-6 kezelést javaslunk, melyet célszerű egy hónapon belül elvégezni. Ha hosszú távú hatás szeretnél elérni, válaszd a 6-8 héten át tartó kezeléssorozatot.

A SEYO HATÓANYAGOK 

RESCUE TDA

A kipihent, kisimult arcbőrért

Még a legelfoglaltabb férfinak is szüksége van a pihenésre, nincs ez másként a bőr esetében sem. A Rescue TDA szérum megnyugtatja az érzékeny, stresszes és irritált bőrt, különösen borotválkozás után. Csökkenti a bőrpírt, az irritációt és az enyhe gyulladást. Kiválóan hidratálja a bőrt, fokozza a bőr anyagcseréjét és elősegíti a sejtmegújító folyamatokat.

FIGHT TDA

A SEYO-tól

Hatékony, és célzott megoldás a bőröregedés első jeleinek eltávolítására. Az aktív összetevők hatékony kombinációja csökkenti a ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt. Serkenti a bőr természetes mikrokeringését, elősegíti a sejtmegújulást, erősíti a bőr természetes védő képességét. A Fight TDA kezelés mind arcbőrre, mind pedig a szem körüli érzékenyebb területeken alkalmazható. Fiatalabb, frissebb, üdébb arcszínt biztosít.

HAZAVINNÉD A TÖKÉLETES ARCÁPOLÁS ÉLMÉNYÉT?

Próbáld ki a Seyo Men’s Home Care Duo-t

A férfi bőrápolás pontosan úgy működik, mint egy fitness edzés. Minél rendszeresebben csinálod, annál hatékonyabban működik. Hogy otthon se kelljen lemondanod leghatékonyabb kezeléseinkről, megalkottuk a Seyo Men Rescue és Seyo Man Fight intenzív otthoni kezeléseinket, melyek kiegészítve a TDA kezeléssel, otthon is gondoskodnak bőröd ápolásáról.

Seyo Men Fight Serum

Mindennapi segítség a bőröregedés elleni harcban, otthoni használatra. Ellátja a bőrt a számára szükséges tápanyagokkal, visszaállítja annak természetes hidratáltságát. Csökkenti a ráncok mélységét és láthatóságát, elősegíti a természetes sejtmegújulást, növeli a bőr védekező képességet. Röviden: a támadás folytatódik, az öregedés jelei visszavonulnak.

Seyo Men Rescue Serum

Csak úgy, mint a TDA formula, Seyo Men Rescue Serum is nyugtató hatással bír még a legirritáltabb bőrre is. Csökkenti a bőrpírt, és a borotválkozás után kialakult irritációt. Egész napos intenzív hidratáltságot biztosít a férfi bőrnek.

KAPCSOLAT
Keressen bennünket Facebookon és Instagramon is!
A LÉGY TE A VÁLTOZÁS CSOPORT TÁMOGATÓJA