KOZMETIKUSOKNAK

Csatlakozzon a SEYO gép használóinak táborába, ha:

 

N

Szívesen bővítené szalonját egy vadonatúj technológiával,

N

Már az első használat alkalmával eredményeket akar látni,

N

Áttörő eredményeket érne el a bőrfeszesítésben.

BÉRLEJE KI 2 NAPRA!

Bérelje ki tőlünk 2 napra a SEYO TDA gépet és érezze meg a saját kezében, működés közben, a saját szalonjában, a saját vendégein a hatását. Mondják ugye, hogy a puding próbája…ez a konstrukciónk lényege: mielőtt egy komoly beruházáson gondolkodna, az előtt tegyen egy próbát. Higgyen a saját szemének.

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Aki csatlakozik a SEYO Szelíd bőrfiatalítás programhoz, a lehető leghatékonyabb anti-aging specialista lesz. Minden tudást és eszközt megadunk ahhoz, hogy ne csak elindulni legyen egyszerű, hanem hónapról hónapra egyre könnyebb legyen.

Az elindulást egy gépbérlési lehetőséggel segítjük, amikor megtapasztalja testközelből 2 napon át, hogy milyen nagyszerű ezzel a géppel dolgozni. 

SZAKMAI TRÉNINGEK / NYÍLT NAPOK

A budapesti Mediline Egészségcentrumban rendszeresen tartunk kiscsoportos tréningeket, olyan trénerekkel, akik maguk is a termék használói. Ezen kívül tesztkezeléseket végezhetnek el, és információt kapnak a SEYO üzleti modelljéről.

HAZAI KÉPVISELET

Seyo az Arivine Pharma AG része, ami egy svájci központú, innovatív, élettudományokra szakosodó vállalat. Az Arivine tudósai 1990 óta végeznek kutatásokat a bőrbe hatoló alkalmazásokról.

Magyarországi márkaképviseletként több éves tapasztalatunk van a kozmetikai termékek és gépek forgalmazásában.

MÉLYTERÁPIÁS HATÓANYAGOK

A SEYO német-svájci precíziós gépen a legmodernebb szoftver segítségével 6-féle programot különböztetünk meg, melyek segítségével értékes hatóanyagot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. 

NÖVELJE A SEYO-VAL
AZ ÜZLETI SIKEREIT!

 

Szeretne új vendégeket nyerni és szeretné, hogy törzsvendégei még sűrűbben látogassanak el önhöz?

Adjon új értéket a Seyo különleges öregedésgátló innovációival.

A szabadalmaztatott TDA technológia különösen az exkluzív kozmetikai szolgáltatóknak (szépségszalonok, wellness szállodák, bőrgyógyászok) lett kifejlesztve és mára számos kiváló partnerünk használja.

Bár technológiánk exkluzív és prémium színvonalú, nincs oka azt gondolni, hogy ne tudná megengedni magának a SEYO TDA használatát. Partnereinknek számos konstrukciót kínálunk, az egyösszegű és részletfizetéssel történő gépvásárlástól kezdve, a bérleti jogon át, egészen a hosszú és rövid távú gépbérlésig. Miért fogna gépvásárlásba anélkül, hogy nem próbálta volna ki a SEYO-t akár 1 hétig díjmentesen? Keressen minket bizalommal.

BÁRMILYEN KÉRDÉSE VAN, BÁTRAN FORDULJON HOZZÁNK!

Telefonszám

KAPCSOLAT
Keressen bennünket Facebookon és Instagramon is!
A LÉGY TE A VÁLTOZÁS CSOPORT TÁMOGATÓJA