Hibátlan bőrre vágysz?

Az emberi bőr sajnos ritkán makulátlan. Különösen igaz ez a világosabb tónusú bőr esetében, melyen gyakrabban jelenhetnek meg pigmentfoltok. Ezek a foltok általában az arcra koncentrálódnak, valamint a kezekre, amelyek gyakrabban vannak kitéve a nap káros hatásainak. Ezeknek a foltoknak a kialakulásáért a bőrben található pigmentanyag, a melanin felhalmozódása a felelős. Egy helyen nagyobb koncentrációban felhalmozódik, és barnás folt jelenik meg a bőrön. Okozhatja az UV sugárzás, de a női hormonok is elősegíthetik a foltok kialakulását.

Tökéletes összetétel világosító hatás nélkül

Sok ember tapasztal a bőrén pigmentációs elváltozásokat, melyeken hatékonyan segíthet a Seyo TDA Polar kezelés. Professzionális hatóanyagainak köszönhetően elősegíti a pigmentfoltok elhalványítását világosító szerek használata nélkül. A pigmentfoltok láthatósága csökken, rendszeres alkalmazás mellett tartós eredményeket érhetünk el, a bőrtónus egyenletesebbé válik.

A Kojisav ereje

Az egyik legfontosabb hatóanyag a kojisav. A pigmentációs rendellenesség forrásánál fejti ki hatását, blokkolja a barna melanin pigment előállítását. Természetes vegyület, amely a japán rizsbor készítés egyik mellékterméke.

Kezelési folyamat

Minden TDA kezelést megelőz egy személyes konzultáció, ahol feltárjuk, hogy mi az, amire a bőrnek valóban szüksége van. Első lépésként megtisztítjuk a bőrt, és eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. A Seyo Prepare, valamint a zafír bevonatú 3D applikátor segítségével célzottan, a bőr legmélyebb rétegeiben juttatjuk a hatóanyagot. A bőrfelület nagyságától függően a kezelés 3 és 15 perc között tart. Alkalmazhatjuk arcon, dekoltázson, és a kézfejen egyaránt. A pulzáló mozgásnak és a magas nyomású oxigén erejének köszönhetően még soha nem volt ilyen könnyű bejuttatni a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe is.

 

Válaszd a számodra megfelelő Polar TDA kezelést
 • P1 az arcnak
 • P5 a nyakra és a dekoltázsra
 • P6 a kézfejre, karra és a hónaljra

A tökéletes végeredmény érdekében ne használd a szérumot más termékekkel egyidőben.

 

 

A kezelés alkalmazása és hatásai

A kojisavat tartalmazó hatóanyag elősegíti a bőr természetes megújulását, visszafogja a melanin termelést, megakadályozza a sejtek UV sugárzás okozta károsodását. Halványítja a pigmentfoltokat, és megakadályozza az újabb foltok megjelenését. Ezért is javasoljuk, hogy a kezelést nagyobb területen (arc, kar, kézfej) végezzük el, és nem kis területekre koncentrálva. Az erősen pigmentált területeken látványos változást érhetünk el.
A legjobb eredményért érdemes 4-6 hetes, kúraszerű kezelést alkalmazni, hetente 1-2 alkalommal. Fenntartó kezelésnek havi egy alkalmat ajánlunk.

Polar TDA – az egyenletes, gyönyörű arcszínért

 

Mikor nem ajánljuk a Polar TDA kezelést?

 • Kémiai hámlasztást követően
 • Erős napégést szenvedett bőrön
 • Önbarnító krém használata előtt vagy után

Tökéletes védelem mindennapi használatra, otthon is

A Polar 50 védőkrém magas UV-A és UV-B védelemmel rendelkezik (SPF 50), hatékonyan védi a bőrt a nap káros sugaraitól. Megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, táplálja a bőrt. Használd a krémet minden reggel arcra, és nyakra, és élvezd a napsütést káros mellékhatások nélkül.

A Seyo Polar halványító szérum növeli a Seyo TDA kezelések hatását, hosszantartó és látványos eredményt biztosít.

Miért válaszd a Seyo Polar otthoni kezelést?
 • Ellátja megfelelő vitaminokkal és ásványi anyagokkal a bőröd
 • Feltölti a lipideket
 • Méregtelenítő hatású
 • Visszaállítja a bőr természetes nedvesség tartalmát
 • Antioxidáns tartalma miatt ellenállóbbá teszi bőröd
 • Növeli a hormon aktivitást

Jelentkezz be anti-aging szalonjaink egyikébe, és próbáld ki Te is!

Írta: Petrás Imola