Egyre szélesebb körben terjed el a nanotechnológia alkalmazása, így a kozmetika iparban is felismerték előnyeit. Ez számunkra nagyszerű hír, hiszen a nanotechnológia alkalmazásával sokkal eredményesebbek lehetünk, képesek leszünk a kezelés során nagyobb arányban és a mélyebben a bőrbe juttatni a megfelelő hatóanyagokat.

A mikromolekulák forradalmasítják a hagyományos anti-aging kezeléseket!

Sejtbiológiai kutatások eredménye alapján, a sejtjeinkben megtalálható különböző molekulák, mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Ezen molekulák mennyisége 25 éves kor felett folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere egyre gyengébb és gyengébb lesz az idő múlásával. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a megfelelő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

Ebben segítenek nekünk a mikromolekulák, melyek belülről, a bőr saját erőforrásait használva, tartósan regenerálják a bőrsejtek működését, ezáltal forradalmasítva az anti-aging kezeléseket.

 

A nanotechnológián alapuló anti-aging kezelések több hatóanyagot képesek a bőrbe juttatni, melyek mikromolekuláris felépítésük révén a sejtek legmélyére hatolva több oxigénhez juttatják a sejteket, ezáltal megfiatalítva azokat! A speciális hatóanyagok bejutásával egyből olyan  regeneráló folyamatok indulnak el, melyek hatására akár rövid időn belül fiatalabb, feszesebb és ápoltabb bőrt érhetünk el! A módszer hihetetlenül eredményes a vízhiányos, száraz, érzékeny bőr, vagy akár a zsíros, problémás bőr ápolásában is.

Fontos azonban nagy figyelmet fordítanunk arra, hogy a kis molekulájú kozmetikumok, a legjobb minőségű, prémium hatóanyagokat tartalmazzák, hiszen hatásuk sokszorosa a hagyományos kezelésekének.

Hogyan jelenik meg a nanotechnológia a Seyo TDA kezelésekben?

Ahhoz, hogy a bőr sejtjei külsőleg tartósan megújuljanak, a mikromolekuláris hatóanyagoknak a sejtmagokba kell behatolniuk. Ezelőtt ez csak fizikai beavatkozással volt lehetséges. Ma a Seyo TDA készülék képes a legmélyebb rétegeket is sikeresen kezelni fizikai beavatkozás, fájdalom és kockázat nélkül. A hatóanyag tisztított oxigén segítségével jut a szövetek mélyére, ami a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva irányul a bőr felé. Az eszköz nem érintkezik a kezelt felülettel.

A Seyo speciális hatóanyagok elősegítik a tökéletes sejtosztódást, így a bőr teljes mértékben megújul.  A kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát és visszaszerzi természetes feszességét, csökken a gravitációs ráncok mélysége, és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.

Tájékozódj bővebben a Seyo TDA technológiáról!

Vegyél részt a közelgő Seyo szakmai meeting-en, ahol nem csak a Seyo technológiát ismerheted meg, hanem az előadások keretében valódi és hasznos szakmai tudást sajátíthatsz el!