A Seyo transzdermális technológia az egyik legújabb kozmetikai eljárás, melyet a német MedDrop Technology és a svájci Arivine Pharma fejlesztett ki.

A Seyo TDA rendszere egyedülálló a világon. Titka a nem-invazív, szelíd öregedés gátló ​​rendszer, aminek során az eszköz úgy juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér.

TDA jelentése transzdermális alkalmazás. Ez a világ első neminvazív, szelíd bőrfiatalító bőrgyógyászati-esztétikai kezelésrendszere. A TDA harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen, és helyreállítja a bőrt. A levegő a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag, a szabadalmaztatott LP3 Komplex segítségével.

Miért szeretik annyira a kozmetikusok?

Nagyszerű eredmények egy innovatív technológiával

 

A SEYO teljes mértékben megújítja a bőrt. A kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát, és visszanyeri természetes feszességét. A rendszeres használattal a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe kerülnek, ami elősegíti a sejtosztódást. Láthatóvá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége, és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.

A SEYO TDA hatásmechanizmusának 4 fázisa A különböző szérumokat a praktikus TDA applikátor segítségével visszük be a bőrbe. Míg a hagyományos kozmetikai eszközök nem képesek áthatolni a bőr felszínén, addig a TDA a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az aktív hatóanyagokat. Amint a szabadalmaztatott LP3 Komplex vivőanyag érintkezik a bőrrel, megnyitja a felhám szerkezetét, és ezáltal még a nagyobb méretű molekulák is elérik a mélyen fekvő bőrrétegeket.

Egyszerű, személyre szabható szoftver

 

 

Testfelületekre programozott kezelőszoftver, rendszeres frissítésekkel.

A SEYO TDA szoftveres hátterénél fogva képes programozottan, eltérő intenzitással, sebességgel és hatóanyag mennyiséggel kezelni a különböző bőrfelületeket, így biztosítva minden felületnek az optimális kezelést és hatóanyag felszívódást. Kozmetikusainknak elég csupán a kezelés előtt kiválasztani a megcélzott bőrfelülethez fejlesztett programot, és a SEYO TDA készülék automatikusan a felülethez igazítja a kezelési folyamatot.

Kiegészítő termékek a kiváló extra értékesítésért

A SEYOCEUTICAL termékcsalád a SEYO professzionális klinikai TDA kezeléseinek testreszabott kiegészítője. A TDA-hoz hasonlóan a SEYOCEUTICAL is a bőr különféle igényeinek megfelelően lett kifejlesztve: megelőzni a bőröregedést, korrigálni annak jeleit, valamint javítani az orvosilag diagnosztizált problémás bőr megjelenésén.

A Seyo adta szabadság

A Seyo érintésmentes technológiájának köszönhetően alkalmazásakor nincs közvetlen bőrkontaktus, nem avatkozik be a bőr struktúrájába így bármilyen érzékeny, problémás terület is kezelhető.

Alkalmazhatod égési sérülések, műtéti hegek, ekcéma, gombásodás, övsömör, gyantázás utáni hámsérülés, szőrtüszőgyulladás, véraláfutás, haematóma kezelésére, valamint plasztikai műtétek, zsírfeltöltés után is. De az érzékenyebb bőrfelületek, mint nyak, dekoltázs, felső szemhéj is irritáció és fájdalom nélkül kezelhető.

A Seyo hatóanyagok

HYAL N5 TDA

Védelem és rugalmasság a fiatal bőrnek

 • A revitalizáló hyaluron vegyület kifejezetten a dehidratált, vízhiányos bőrre lett kifejlesztve.
 • Kis és közép molekuláris hyaluronsavat tartalmaz, mely az esztétikai és a nevetőráncok kezelésére szolgál.
 • Védi a bőrt, növeli rugalmasságát és finoman serkenti a kollagéntermelést.
 • A bőr feszesebbnek, simábbnak és fiatalosan üdének látszik.
HYAL N10 TDA

Ápolás és hidratálás a középkorúaknak

 • Több részecskéből álló hyaluronsav formulát tartalmaz és gazdag természetes sejtaktivátorokban.
 • Problémás bőr esetén is alkalmazható.
 • Intenzíven hidratálja és javítja az érett bőr állapotát.
 • Használata nedvességtartályokat hoz létre a bőrben.
 • A bőr teltebbnek, frissebbnek, élettel telibbnek és simábbnak látszik.
MITOCELL TDA

Mélyterápia az érett bőrnek

 • A finom szemcséjű arany a bőr sejtaktivitásának kezelésére szolgál.
 • Tartalmazza a Valeosan® sejtaktivátort, ami egy több részecskés hyaluronsav kombináció.
 • Számos növényi alapú aktív összetevővel segíti elő a kollagén újratermelődését.
 • Serkenti a sejtmegújulást és intenzíven hidratálja a környezeti hatásoknak kitett bőrt.
 • A száraz és sérült bőr képessé válik önmagát megújítani.
 • Javítja a vérkeringést.
 • A ráncok mélysége látványosan csökken.
PRODERM TDA

Speciális gyógymód problémás bőrre

 • Ideális az irritált és gyulladt bőrre.
 • Propoliszt, flavonoidot és természetes fenol karbonsavat tartalmaz, melyek antibiotikus hatásuknak köszönhetően különösen alkalmasak a problémás bőr és az aknék kezelésére.
 • Hozzájárul a bőr állapotának jelentős javulásához.

Kíváncsi vagy mit kínálhatunk Neked partner programunk keretében? Nézd meg ajánlatainkat, és vedd fel velünk a kapcsolatot!