Itt az új év, a fogadalmak időszaka annak érdekében, hogy még boldogabb és sikeresebb emberekké váljunk. Általában ilyenkor végig gondoljuk, hogy mit értünk el az elmúlt évben és mi az, amin változtatni szeretnénk a közeljövőben. A szakemberek szerint az én-hatékonyság és az új dolgok befogadásának képessége nagyban befolyásolják az újévi fogadalmak sikerességét.

 

1. Találd meg a motivációd a változáshoz

A sikeres változáshoz az egyik legfontosabb, hogy olyan dolog motiváljon bennünket, ami belülről fakad, ne külső elvárásnak akarjunk megfelelni. Fontos, hogy célként fogalmazzuk meg ezeket az ígéreteket, hiszen ha csak tiltást fejeznek ki az sok esetben demotiválóan hathat ránk. Azok, akik sikeresek céljaik elérésében általában pozitívabban gondolkoznak és az őket érő ingereket vagy érzelmeket nagyobb kontroll alatt tartják. Így nem hagyják, hogy mások aktuális rosszkedve vagy negatív gondolkodásmódja kihasson gondolkodásukra, esetleg egész napokra elrontsa a kedvüket, lelkesedésüket.

 

2. Vesd papírra

Sokat segít az elhatározások betartásában, ha papírra vetjük a terveinket. Találjuk ki pontosan milyen lépéseket teszünk a cél érdekében, illetve, hogy mely helyzetekben kellett volna más döntést hoznunk vagy másképp reagálnunk.

 

3. Fejleszd a személyiségedet

Fejleszd a személyiségedet a Kozmetikus Ninja Akadémián, amely egy különleges vállalkozói tréning sorozat kozmetikusoknak. Miért Ninja Akadémia? Mert a Ninja minden körülmények között, azonnal feltalálja magát! Vállalkozóként és a magánéletben is szükséged van rá, hogy gyorsan, jó döntést tudj hozni. A gyors döntést pedig csak tiszta fejjel tudjuk véghez vinni, vagy biztonságos környezetben, amit megteremtünk magunknak. Csatlakozz hozzánk, hiszen a program egy fél éves tréningsorozat, szinte minden hónapban találkozunk a résztvevőkkel!

Olvass Partnerprogramunkról, válaszd a fejlődést az új évben is!