Télen a kültéri és beltéri hőmérséklet közötti különbség, a hideg levegő és a központi fűtés is negatívan befolyásolja a bőr egészségét. Következő cikkünkben mutatunk pár tippet, és karácsonyi ajándék ötletet, melyek segítségével örömteli lesz a karácsonyi készülődés.

 

Télen a bőr teljesen más törődést igényel, mint a melegebb, nyári napokon. A bőr a hideg levegő és a szél hatására hajlamos gyorsabban kiszáradni, könnyen dehidratált lesz. Ilyenkor nem csak a megfelelő folyadékbevitelre kell odafigyelni, de a mindennapi testápolásra is. Használj sűrűbb állagú testápoló krémeket, melyek hatóanyagokban gazdagabbak, mint nyári társaik.

 

Ajándék anyától lányának

A Seyo Hyal N5 Hidratáló kezelés és otthoni bőrápoló termékeink kifejezetten a fiatal korosztály számára nyújt tökéletes megoldást a sugárzóan fiatal bőr megőrzéséért. Védi a bőrt, növeli annak rugalmasságát és serkenti a kollagén termelést. A kezelés segítségével a bőr feszesebbé válik, visszanyeri természetes nedvességtartalmát, A bőrfelület simábbá és egyenletesebbé válik.

Seyo Hyal N10 – tökéletes hidratálás ajándéka 30 éves kor felett

A tökéletes és egészséges bőr 30 éves kor felett még több törődést és odafigyelést igényel. A Hyal N10 kezelés, és otthoni SEyo termékek nem csak intenzíven hidratálják a bőrt, hanem javítják annak állapotát is. A bőr teltebbé és feszesebbé válik, az arc újra megtelik élettel és ragyogással.

Tökéletes ajándék az érett bőrnek 

Mitocell kezelésünket és termékcsaládunkat kifejezetten a 40-es korosztály felettieknek ajánljuk, akiknek nem csak bőr hidratáltsága, hanem az öregedésgátlás is fontos. A kezelés hatására a száraz és sérült bőr képessé válik önmagát regenerálni, javul a vérkeringés, a ráncok mérete pedig látványosan csökken.

A választás ajándéka

Ha a legkülönlegesebb ajándékot keresed egy számodra különleges embernek, akkor válogass a Seyo TDA prémium kategóriás, fájdalommentes anti-aging kezeléseink között. Ajándékutalványunk bármely kezelésre felhasználható, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legtökéletesebb és leginkább személyre szabott ajándékot teheted a fa alá. További részletekért fordulj hozzánk bizalommal! Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!

 

Írta: Petrás Imola