A bőr öregedését rengeteg tényező befolyásolja. Nem elég, ha jó géneket örököltünk, tenni is kell azért, hogy a bőr ne a számára kiszabott idő előtt ereszkedjen meg, veszítse el természetes feszességét. Vannak azonban olyan dolgok, amikre, ha odafigyelsz, késleltetheted ezt a folyamatot, és tovább élvezheted bőröd fiatalságát.

 

Ha már elmúltál 20 éves…

Talán elsőre furcsán hangzik, de a bőr már a 20-as éveinkben elindul az öregedés útján. Biztosan Te is észrevetted már, hogy az idő előrehaladtával a hegek, sebek sem úgy gyógyulnak, mint korábban, a napra is máshogyan reagál a bőröd. A géneknek, sőt a bőrtípusodnak is nagy szerepe van abban, hogy ez a folyamat, hogyan és mennyi idő alatt megy végbe. Rendkívül fontos, hogy mindig a bőrtípusodnak megfelelő kezelést és kozmetikumot válaszd, hiszen így adhatod meg bőrödnek azt, amire leginkább szüksége van! A száraz bőrön előbb mutatkoznak az öregedés jelei, mint egy zsírosabb típusú bőrön.

Változó világ, változó környezeti hatások

Míg nagymamáink idejében nem kellett aggódni a káros környezeti hatások miatt, addig ma már fokozottan oda kell figyelni a bőr megfelelő védelmére. Egyre erősebb a napsugárzás, kevesebb idő is elég, hogy károsodjon a bőr. A nap okozta égés pedig a bőr korai öregedéséhez vezethet. A levegőben is egyre több káros anyag található, amit nem csak belélegzünk, de bizony a bőrünkön keresztül is a testünkbe jut, ami szintén felgyorsíthatja az öregedési folyamatot. Érdemes tehát igazodni a modern világ elvárásaihoz, és ennek megfelelően választani a kozmetikumokat, kezeléseket. Mit veszíthetsz ezzel? Semmit, viszont annál többet nyersz! Hidd el, bőröd meghálálja a gondoskodást.

 

Többre vágysz, mint egy egyszerű krém, vagy hagyományos kozmetikai kezelés?

Próbáld ki a Seyo TDA teljes mértékben fájdalommentes kezeléseit, melyet Anti-aging specialistáink kifejezetten a Te bőröd igényeire szabva alkalmaznak.

A Seyo prémium kezelései már 20 éves kortól kínálnak különböző a kornak, illetve speciális bőrproblémáknak megfelelő bőrtökéletesítő megoldásokat.

40 éves kor felett a Seyo TDA Mytocell kezelést ajánljuk, amely az arany és szabadalmaztatott Valeosan® sejtaktivátor erejével teszi ragyogóbbá és fiatalabbá a bőrt. Serkenti a sejtmegújulást, valamint intenzíven hidratálja a bőrt. Javítja a vérkeringést, ennek köszönhetően a száraz és sérült bőr képessé válik önmagát újra megújítani (regenerálni). A ráncok mélysége látványosan csökken a kezelés hatására.

Ne feledd, első Seyo TDA kezelésed alkalmával 5.000 Ft kedvezménnyel várunk!

Írta: Petrás Imola