A jól ápolt külső nem csak a nők számára fontos, az egészséges bőr és a megfelelő tudatos bőrápolást hosszútávon meghálálja a tükörből visszaköszönő kép. A férfiak és nők alapvető bőrápolási igényei nem térnek el egymástól, azonban olyan különbségeket felfedezhetünk, mint hogy a férfiak bőre alapvetően vastagabb, illetve a kollagénállományuk később indul hanyatlásnak, így a bőröregedés első jelei is később láthatóak. Azonban az átmulatott, átdolgozott éjszakák és a stresszes mindennapok idővel a férfiak arcán is nyomot hagynak, bőrük fakó és élettelen lehet, valamint az első ráncok is feltűnnek. Az ápolt arcbőr napjainkban a siker szimbóluma is, a friss és fiatalos megjelenés alapja.

 

A férfiakra szabva

 

A férfiak bőrének pórusai tágabbak, több faggyút és izzadtságot termelnek, a bőr pH értéke savasabb, mint a nőké. A férfiak bőre nem igényel további hidratáló hatással rendelkező lipideket, amelyek a női kozmetikumokban általában megtalálhatóak, mert ezek pattanások kialakulásához vezetnek.

A fiatalító eljárások közül legtöbben olyat keresnek, melynél a kezelés nem tart sokáig – akár az ebédszünetben is kipróbálhatjuk -, valamint nincsenek a kezelésnek látható nyomai, illetve fájdalommentes, mely a férfiaknál talán még fontosabb.

Seyo TDA – transzdermális technológia

A Seyo TDA technológia a világ első Dermatológiai esztétikai terápiája, amely tű használata nélkül, mégis hatékony módon juttatja a hatóanyagokat a férfiak bőrének legmélyebb rétegeibe is.

Az aktív összetevőket tartalmazó, innovatív LP3 hordozóanyag segítségével a hatóanyagok ott fejtheti ki hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. A Seyo transzdermális technológia az egyik legújabb, leginnovatívabb kozmetikai eljárás, melyet a német MedDrop Technology és a svájci Arivine Pharma fejlesztett ki.

A Seyo TDA rendszere egyedülálló a világon, amely nem-invazív technológiával juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér. Magas nyomású, tiszta oxigén segítségével a hatóanyagok egészen a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva fejtik ki jótékony hatásukat. Teljes mértékben fájdalommentes, rugalmasan alkalmazható kockázatmentes anti-aging megoldás.

 

Mi az a TDA és hogyan működik?

 

  • A TDA jelentése transzdermális alkalmazás.
  • Harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen, és helyreállítja a bőrt.
  • A levegő a hangsebességgyorsaságával, pulzálva juttatja az anti-aging hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag, a szabadalmaztatott LP3 komplex segítségével.
  • A SEYO teljes mértékben megújítja, megfiatalítja a bőrt. A kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát, és visszanyeri természetes feszességét.
  • Láthatóvá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége, és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.
  • Rescue és a Fight TDA szérum közül választják ki a férfiak számára a legmegfelelőbbet, előbbi a stresszes, érzékeny és irritált bőrt nyugtatja, utóbbi a bőröregedés első jeleivel veszi fel a harcot.

Gyere el hozzánk egy ingyenes konzultációra az ArtMed Aesthetica Esztétikai Központba, ahol a férfiak arcápolása ugyanannyira fontos, szakembereink segítenek, hogy sokáig vonzó és fiatalos legyen megjelenésed.