Bőrünk rengeteg feladatot lát el nap mint nap: mechanikai védelmet nyújt a külső fizikai hatásoktól, a különböző fertőzésektől, káros sugárzásoktól, emellett érzékszervként és hőszabályozóként funkcionál – éppen ezért nagyon fontos, hogy megóvjuk, különösen nyáron.

BŐRÁPOLÁSI RUTIN HIÁNYA

A bőrápolási, arcápolási rutin hihetetlenül fontos. A mindennapos tisztítás, hidratálás elengedhetetlen a pórusok kitisztulásához, a sejtek megújulásához és a bőr rugalmasságának megtartásához.

Ha szükséged lenne otthoni arcápolási praktikákra, ebben a bejegyzésben találsz párat 🙂

 

SZABADTÉR FÉNYVÉDELEM NÉLKÜL

A fényvédelem nem csak a vízparton fontos. A Nap sugarai a felhőkön, ablakokon is áthatolnak, visszatükröződnek a vízen, havon, homokon is, gyakorlatilag mindig érnek minket, amikor a szabadban vagyunk, ezért fontos a megfelelő fényvédelem minden évszakban.

Érdemes még az alapozó használata előtt az arcot mindenképp bekenni, illetve a szabadon hagyott testrészeidet, ezzel csökkentheted a bőrkárosodást és a bőrrák kialakulásának kockázatát.

TÚL KEVÉS FOLYADÉK

Igen, mindenhol a folyadékpótlás és a vízivás fontosságáról van szó, de tényleg elengedhetetlen! A bőrápolás mellett az alakformálásban, fogyásban és a szerveink megfelelő működésében is hatalmas szerepet játszik.

 

FELSZÍNI TISZTÍTÁS

A különböző kozmetikumok, sminktermékek, a levegőben keringő por és szennyeződések lerakódnak az arcbőrre, és eltömítik a pórusokat. A felületi tisztítás és radírozás segít karbantartani a bőrünket, de 1-2 havonta érdemes alapos, mélytisztító kezelést végezni.

Válassz a Seyo regenerációs mélyterápiái közül!