EZ A TITKA
DÉTÁR ENIKŐ

EL NEM MÚLÓ FIATALSÁGÁNAK

Budakeszi — Détár Enikőn mintha nem fogna az idő

Úgy képzeljük, hogy napjai nagy részét szépségének megőrzésével tölti, ám erről szó sincs.

 Budakeszin találtam egy szépségszalont. Azokat a kezeléseket preferálom, amelyek nem tartanak sokáig és nem fájnak – mondta Enikő, aki megmutatta, hogy mostanában egy érintés nélküli eljárás a kedvence.

 

A porlasztott hatóanyagot, egy svájci hyaluronkoktélt hangsebességgel juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A ráncokat úgy tudjuk feltölteni, mintha tűt szúrnánk bele. A hatóanyag serkenti a kollagéntermelést és megköti a vizet – magyarázta a seyo.hu szakértője, Pesti Antal.

 Fontosabbnak tartom, hogy a testem és a lelkem egyben legyen, mint egy jó kocsit vagy egy nagyobb házat. Megköszönöm a testemnek, hogy ritkán hagy cserben, és igyekszem ezt meghálálni – árulta el Enikő.

Speciális hatóanyagokat juttatnak a bőrébe, és feltöltik a ráncokat
Fotó: Pozsonyi Zita

ÍGY TARTJA MAGÁT FIATALON DÉTÁR ENIKŐ

Nem lehet kizsigerelni a bőrömet, valamit vissza kell adni

Budakeszi –  Détár Enikőt csodáljuk, hogy nem fog rajta az idő Úgy képzeljük, hogy napjai nagy részét szépségének megőrzésével tölti, ám a színésznő elárulta, hogy nem így van.  Foglalkozik a bőrével, de ez nem viszi el ideje nagyobb hányadát, sőt! Félúton hazafelé  felfedezte  a nyugalom és szépség szigetét, egy kedves kozmetikai szalont, ahol a legújabb kezeléseket is kipróbálhatja. 

– Az életem új színterén, Budakeszin, amely félúton található a korábbi lakhelyem és a főváros között, találtam egy szépségszalont, ahová bármikor beugorhatok. Nagyon praktikus, mert amikor hazafelé tartok a fővárosból, csak idecsörgök, hogy 10 percre bemennék feltöltődni, lazítani. 

Viszonylag ritkán járok kozmetikushoz, és azokat a kezeléseket preferálom, amelyek nem tartanak sokáig és nem fájnak. Az olyanok a kedvenceim, amik kicsit befékezik az időt. Nem vagyok híve a drasztikus beavatkozásoknak, semmim sincs felvarratva, és nem is akarok vagy csecsemőként vagy múmiaként kinézni. Ehhez van szükségem olyan kezelésekre, amik szelíden tartanak karban – kezdett bele Enikő, aki megmutatta, hogy mostanában egy érintés nélküli  eljárás a kedvence.  Ami olyasmi, mint a leeresztett bicikligumi, ahová levegőt kell pumpálni, hogy újból kemény és feszes legyen. Annyi a különbség, hogy ott nem képződik pluszlevegő, itt viszont a hatóanyag elkezdi magához szívni a vizet, és a kollagén termelést serkenteni.

– A köddé porlasztott hatóanyagot, egy svájci hyaluronkoktélt hangsebességgel juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Így a ráncokat úgy fel tudjuk tölteni, mintha tűt szúrnánk bele.  A hatóanyag serkenti a kollagén termelést, és megköti a vizet – magyarázta  a Seyo speciális transzdermális hatóanyag bevitel hazai képviselője, Pesti Antal. 

– Ez nem fáj, csak kellemes érzés, és egy masszázs követi. Én fontosabbnak tartom, hogy  a bőröm, a testem és a lelkem egybe legyen, mint egy jó kocsi vagy még 20 nm-el nagyobb ház. Csak  békében legyek magammal. 33 éve dolgozom folyamatosan, úgy teltek el nyarak, hogy nem voltam pihenni. Az idén csak három, majd másfél napot lazítottam kettesben a kedvesemmel. Valamit muszáj visszapótolni, nem lehet folyamatosan csak kizsigerelni a bőrömet, De nem  a  fiatalság  hajkurászásáról szól az életem.  Ráadásul kampányolós vagyok, fitneszben, kajában, kezelésben. Van olyan hogy kimaradnak hetek, hónapok,  és olyan is becsúszik, hogy késő éjjel, amikor hazaérek, már nincs kedvem lemosni a sminket, csak bezuhanok az ágyba. Megköszönöm a testemnek, hogy viszonylag ritkán hagy cserben, és Igyekszem ezt neki meghálálni – árulta el Enikő.

Polesz Anita

forrás:  http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ez-a-titka-detar-eniko-el-nem-mulo-fiatalsaganak/q67lvze

Kipróbálná a módszert,

mellyel Détár Enikő is fiatalodik?

Tudjon meg róla többet
KAPCSOLAT
Keressen bennünket Facebookon és Instagramon is!
A LÉGY TE A VÁLTOZÁS CSOPORT TÁMOGATÓJA