GÓR NAGY MÁRIA

HANGSEBESSÉGGEL KEZELIK GÓR NAGY MÁRIÁT

Bár Gór Nagy Mária büszke mimikai ráncaira, annyi egészséges hiúság benne is van, hogy mindent megtegyen a szépségéért. Kés alá ugyan nem feküdne, ám azt mondja, csak az altatástól és az esetleges mellékhatásoktól való félelem tartja vissza a plasztikai műtéttől. 

– Amelyik nő azt mondja, hogy nem érdeklik a külsőségek és az idő múlása, szerintem nem mond igazat. Mindenkiben van, illetve kell lennie egészséges hiúságnak, és bennem is megvan – vallja Gór Nagy Mária, aki örül, hogy végre talált egy olyan kezelést, amelynél nem kell félnie az esetleges mellékhatásoktól. –

Minden bizonnyal vannak nagyon jó szakemberek, de ki garantálja nekem, hogy az én arcom, bőröm úgy reagál a műtétre, ahogy azt én szeretném?
És mi van, ha utána még én sem ismerem fel saját magam? Ettől rettegek, és az altatástól is félek. Amondó vagyok, hogy az embert akkor műtsék, ha életmentő beavatkozásra van szükség.

A színésznő éppen ezért évekig csak csodakrémeknek titulált szereket mert kipróbálni, ugyanis még attól is félt, hogy ha mélyebb ráncai alá bármilyen anyagot fecskendeznek, elveszíti a mimikáját. – Sohasem akartam porcelánbaba lenni. Büszke vagyok rá és szeretem, hogy az arcomra van írva az életem. Hatvankilenc évesen már ne akarjon senki húszévesnek kinézni, mert nevetséges lesz, az ápoltság azonban elengedhetetlen. Ha pedig szike, tű vagy egyéb fájdalmat okozó eszközök nélkül lehet fiatalodni, biztosan megteszem. Jó lenne, ha az arcélemnél is tudnának emelni, ez azonban nagyobb beavatkozás nélkül lehetetlen. Korábban szerettem volna magasabb is lenni, talán csak ennyit változtatnék magamon, ha lenne egy jó tündérem – mondta nevetve. 

Gór Nagy Mária éppen ezért egy úgynevezett érintés és fájdalom nélküli, oxigénnel fiatalító eszközt választott.

– Tulajdonképpen érintés nélkül, a tökéletesen tiszta oxigénnel szállítjuk a bőrfelszín alá a speciális anyaggal dúsított, orvosi tisztaságú hatóanyagokat. Ezek a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva jutnak be a legmélyebb rétegekbe is. Az eszköz még a bőrrel sem érintkezik, ezért tökéletesen fájdalommentes. Korábban ez a fajta bőrfiatalítás csak fizikai beavatkozással volt lehetséges, de ma a Seyo TDA-készülék képes a legmélyebb rétegeket is sikeresen kezelni kockázat nélkül – mondta Daróczi Hajnalka szépségterapeuta, aki a színésznő kezelését végezte.

– Valójában csak annyit érzek, hogy kicsit hűvös levegővel fújják az arcom, ami hol simogat, hol csiklandozza a bőröm – tette hozzá Gór Nagy Mária, aki az alakját is igyekszik karbantartani. – Nem tudnék meglenni sport nélkül, ezért rengeteget úszom, és körülbelül heti hat napon sportolok. Ha ezt nem tehetném, szerintem rendszeres dühkitöréseim lennének és a környezetemben sokan idegbetegnek titulálnának – nevetett a színésznő.

Forrás: https://www.lokal.hu/2016-08-hangsebesseggel-kezelik-gor-nagy-mariat/

Kipróbálná a módszert,

mellyel Gór Nagy Mária is fiatalodik?

Tudjon meg róla többet
KAPCSOLAT
Keressen bennünket Facebookon és Instagramon is!
A LÉGY TE A VÁLTOZÁS CSOPORT TÁMOGATÓJA