Bőrünk nap mint nap véd minket a különböző külső, mechanikai hatásoktól, így védelme elsődleges szempont, különösen nyáron. Hogyan óvhatod meg a bőröd, hogy sokáig ápolt, egészséges és ragyogó lehessen?

FÉNYVÉDELEM

Nagyon fontos tudni, hogy a nap káros sugarai mindig érnek minket, amikor a szabadban tartózkodunk – hiszen amellett, hogy átjutnak a felhőkön, a visszatükröződések ugyanúgy károsíthatják a bőrünket. 

Ezért nem szabad sajnálnunk az időt a fényvédő krém használatára, hosszútávon csak így őrizhetjük meg a bőrünk ápoltságát és így előzhetjük meg az idő előtti öregedését.

FORRÓ FÜRDŐ KERÜLÉSE

Igen, nyáron is jól tud esni egy forró fürdő, vagy akár egy kis pihenés forró, termálvizes fürdőben. Azonban amilyen jól esik a léleknek, sajnos annyira megviseli a bőrünket. A forró víz fellazítja a bőrünk természetes zsírrétegét, ami így kiszáradhat, viszketést, rosszabb esetben sebeket okozva.

Ha semmiképp nem szeretnéd elhagyni ezeket az alkalmakat, próbáld meg lecsökkenteni a forró vízben töltött időt, vagy fürdés után hideg-meleg váltózuhannyal frissítsd fel a vérkeringésed!

 

ELEGENDŐ ÉS MEGFELELŐ ALVÁS

A munka-magánélet egyensúly, a pihenőidő, a hosszú és minőségi alvás gyakran csak egy szép, de elérhetetlen álomnak tűnnek. Azonban hiába gondoljuk, hogy a szervezetünk hozzászokott az 5-6 órás alváshoz! 

Ha nem pihenünk, az agyunk nem tud lelassítani, az az egész szervezetünkre negatív hatással van – a bőrünk veszít ruganyosságából, kiszárad, ez ráncok kialakulásához, a bőrünk idő előtti elöregedéséhez vezet.

EGÉSZSÉGES MENNYISÉGŰ CUKORBEVITEL

A cukoralapú házi kozmetikumok rendkívül hatékony bőrmegújító képességgel rendelkeznek, azonban a cukor tartalmú ételek amellett, hogy hizlalnak, elősegítik a pattanások és ráncok kialakulását, rosszabb esetben akár különböző bőrbetegségek (pl. ekcéma) kialakulásában is szerepet játszhat.

Ha nem szeretnél teljesen lemondani a beviteléről, fontos, hogy ne vidd túlzásba, és mellette legyenek egyensúlyban az egészséges, vitaminokban és értékes tápanyagokban gazdag étkezések!

 

MÉLYTISZTÍTÁS

Az otthoni arcápolás elengedhetetlen bőrünk egészségének és ápoltságának megőrzéséhez, de fontos a rendszeres mélytisztító kezelés, ami a bőr mélyebb rétegeibe jutva fejti ki tisztító, bőrfiatalító hatását.

MIT AJÁNLUNK?

A Seyo mélytisztító, sejtaktiváló kezeléseivel segíteni tudunk minden életkorban, minden bőrtípusnak a hatóanyagok mély rétegekbe jutásában, a sejtek megújításában, regenerálódásában.

 

Ismerd meg kezeléseinket!