Általános tévhit, hogy fiatalon nem kell akkora gondot fordítani az arcápolásra. A bőr ilyenkor még feszes, rugalmas és üde, főleg, ha nem küzdünk bőrproblémákkal. Nagyon fontos azonban a prevenció, hiszen, ha nem fordítunk rá kellő figyelmet, akkor bizony idősebb korban már sokkal nehezebb felvenni a harcot ráncokkal, és az öregedés más jeleivel.

Mit tegyünk, és mit ne tegyünk?

Szakemberek sokszor hangsúlyozzák, hogy mindig a bőrünknek megfelelő, és jó minőségű kozmetikumokat válasszuk, figyeljünk oda megfelelő folyadék fogyasztásra, este mindig tisztítsuk meg az arcunkat a szennyeződésektől és a sminktől.  De mi az, amit még megtehetünk?

A sokat emlegetett Hyaluronsav

A hyaluronsav egy természetes molekula, amely minden szövetben megtalálható, vízmegkötő szerepe nagyon fontos az emberi test számára. Rendkívül hasznos funkciót tölt be, egyetlen nagy hátránya azonban mégis akad. Mindössze néhány nap alatt lebomlik.

Rendkívül nagy vízmegkötő képessége miatt igazi csodaszernek számít a kozmetikai iparban, hiszen a hyaluronsav molekula a saját súlyának akár ezerszeresét is képes vízben megkötni.

Ez a tulajdonság teszi az egyik leginkább hasznos hatóanyaggá az anti aging kozmetikumok tekintetében, hiszen a megfelelő hidratáltság az egyik alapja az öregedés elleni küzdelemnek. A megfelelően hidratált bőr rugalmasabb, feszesebb, kevésbé látszódnak rajta az apróbb ráncok is. A megfelelő folyadékbevitel mellett a hyaluronsav pótlására is figyelni kell. Nem csak korunk előrehaladtával, de a környezet káros hatásainak köszönhetően is veszítünk bőrünk nedvességtartalmából, ami ezáltal megereszkedik, veszít feszességéből.

Vízmegkötő szerepe mellett a hyaluronsav fokozza a bőr természetes vízmegkötő képességét, és erősíti a bőr védőrétegét is. Amiért az anti aging eljárásokban még igazi csodaszernek számít, az a ráncok eltűntetésében játszott szerepe. A bőr felszínét puhává és egyenletesebbé teszi, ezáltal a ráncok mérete is láthatóan csökken. Rengeteg kezelés, krém és egyéb kozmetikum tartalmaz hyaluronsavat, de nem mindegy, milyen formában, és milyen módszerrel juttatjuk a bőrbe.

Seyo prémium kezelései már 20 éves kortól kínálnak különböző a kornak, illetve speciális bőrproblémáknak megfelelő bőrtökéletesítő megoldásokat.

Hyal N5 TDA – Védelem és rugalmasság a fiatal bőrnek

Ha bőröd erősen vízhiányos vagy száraz, és már szinte mindent kipróbáltál, de nem találtad a megfelelő megoldást, a Seyo Hyal N5 TDA kezelése nem csak azért egyedülálló, mert a kezelések alkalmával nem használunk tűt a hatóanyagok bőrbe juttatásához, hanem azért is, mert a kezelések után a bőr feszesebbé, simábbá és fiatalosan üdébbé válik.

Miben rejlik a Hyal N5 TDA hatékonysága?

Kis és közép molekuláris hyaluronsavat tartalmaz, amely enyhíti az esztétikai és nevetőráncok mélységét már a kezdeti fázisban is, így a fiatalabb korosztály számára is tökéletes preventív kezelésnek számít. Védi a bőrt, növeli annak rugalmasságát, és finoman, természetes módon serkenti a kollagéntermelést. A hatóanyagok magas nyomású oxigén segítségével jutnak a bőr mélyebb rétegeibe, így a kezelés nem csak rendkívül hatékony, de teljesen fájdalom mentes is!

Ne hagyd, hogy az idő ellened forduljon, foglalkozz bőröd egészségével minden nap!

Látogass el hozzánk, és első Seyo TDA kezelésed árából 5.000 Ft kedvezményt biztosítunk!

Írta: Petrás Imola