A téli hónapokban szinte mindenkinél többet mutat a mérleg pár kilóval. Ez szinte természetes, az ősi időkben ez a télen növesztett plusz zsírréteg a túlélés része volt, amely védelmet adott a hideggel szemben. Napjainkra azonban a komfortos életünk számos olyan egyéb faktort hozott a mindennapokba, amelyektől hamarabb rakódhatnak ránk a plusz kilók.

 

Melotonin szint növekedése

Az agyunkban a tobozmirigyben termelődik a melatonin nevű hormon, amely alvási ciklusunkat irányítja. Biztosan Te is érezted már azt, hogy nyáron még este tízkor is teljes fordulatszámon pörögsz és aktív vagy, míg télen már legszívesebb kora este a takaró alá bújnál. Ennek az a magyarázata, hogy a sötétség hatására emelkedik a szintje, a szervezetünk D-vitamin raktára viszont jelentősen lecsökkenhet. Ez mind hatással van nem csak a kedvünkre, de arra is milyen ételeket kívánunk.

 

Kevesebb mozgás

Amikor kint repkednek a mínuszok sokkal szívesebben ücsörgünk a kanapén kuckózva egy bögre meleg teával, sem mint sétáljunk egy nagyot a friss levegőn. Pedig egy hosszabb sétálás, vagy egy élvezetes szánkózás teljesen felpörgetheti a téli álomra szenderedett szervezetünket. Ráadásul a friss levegőn eltöltött idő immunrendszerünkre és kedvünkre is jótékony hatással bír.

 

Ünnepek utáni kajakóma

Ugyan ki ne ismerné az érzést, hogy az ünnepek után a mérleg közelébe sem mer menni? Karácsonykor sokszor észrevétlenül kúsznak fel a kilók az emberre a finom falatokkal és italokkal. Ráadásul társaságban hajlamosak vagyunk többet enni/inni a kelleténél. A karácsony utáni időszakban érdemes jobban odafigyelni étrendünkre, zöldségben és gyümölcsökben gazdagabb fogásokat varázsolni asztalunkra.

 

Készülj tudatosan a jó időre

Jól ismert mondás, hogy a nyári alak télen készül, hiszen sokkal eredményesebb, ha jó előre készülünk arra az időszakra, amikor az idő enyhülni kezd és egyre kevesebb ruha takarja a testünket. Szerencsére ehhez olyan kezeléseket is igénybe vehetünk, melyek teljesen fájdalommentesek mégis hatékonyak az alakformálás területén.

 

A forradalmian új Winshape ReCell kezelés tökéletes választás lehet, ha:

  • a télen lerakódott zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni
  • hatékony, fájdalommentes, irányított alakformálási kezelést keresel
  • rendszeres mozgás mellett, a test természetes asszimmetriáit szeretnéd korrigálni
  • helytelen életmódban eltöltött évek hatásait szeretnéd korrigálni
  • a szülés, vagy nagyobb fogyás utáni hatásokat szeretnéd eltüntetni
  • tested tökéletesíteni, bőröd feszesíteni szeretnéd

 

Jelentkezz be Winshape bemutatószalonunkba egy konzultációra, ahol minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz. Látogass el hozzánk, és légy részese Te is a ReCell élménynek!