A SEYO TDA egy innovatív és bőrfiatalító technológia. A leginnovatívabb non-invazív anti-aging megoldás, rugalmasan alkalmazható, fájdalom- és kockázatmentes. Ebben a bejegyzésben összeszedtük mindazt, amit érdemes tudnod a technológiáról és a kezelésekről.

Mi a SEYO TDA?

A TDA jelentése transzdermális alkalmazás. Ez a világ első nem-invazív, szelíd bőrfiatalító bőrgyógyászati-esztétikai kezelés rendszere. 

A nem-invazív technológia lényege, hogy a kezelés során alkalmazott eszköz úgy juttatja be a hatóanyagokat a bőr mélyére, hogy közben nem ér hozzá a bőr felszínéhez. Ez az eljárásmód lehetővé teszi, hogy a bőr mélyére juttatott aktív összetevők, belülről táplálják és stimulálják annak sejtjeit.
A kezelés a TDA-nak köszönhetően, pulzálva juttatja az anti-aging hatóanyagokat a szövetek mélyére, a speciális vivőanyag, a szabadalmaztatott LP3 Komplex segítségével, ezáltal harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen, és helyreállítja a bőrt. A kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát, és visszanyeri természetes feszességét. Továbbá csökken a gravitációs ráncok mélysége és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.

seyo-szelid-borfiatalitas-detar-eniko-kezeles-1

Hogyan zajlik egy kezelés?

1. Arctisztítás

A kezelés a SEYO PREPARE bőrhámlasztó arctisztítás után kezdődik. Ez a folyamat gyengéden és hatékonyan távolítja el az elhalt bőrsejteket. A SEYO PREPARE kellőképpen előkészíti a bőrt a TDA mélykezelésére.

2. Hatóanyag-bejuttatás

A SEYO TDA segíti az aktív összetevők (pl.: hyaluron komplexek) elterjedését és aktiválja a kollagén-alkotó sejteket. A TDA applikátor a bőr felületétől egy bizonyos távolságra van állítva, pont aszerint, ahogy az adott kezelésnél szükséges. Az applikátor ugyan nem érintkezik közvetlenül az arccal, viszont a belőle kiáramló lágy levegő kellemesen hűs, masszírozó nyomást gyakorol a bőr felszínére.

3. Arcpakolás

A SEYO COVER arcpakolás egy pihentető művelet a kezelés lezárására, amely további kollagénképződést eredményez. Felfrissíti a bőrt, és hidratált érzetet hagy maga után.

minden-amit-tudnod-kell-a-SEYO-TDA-kezeleseinkrol-3

A SEYO különlegességei

A bőr mélyebb rétegeibe is hatékonyan eljut

A hagyományos kozmetikai eszközök nem képesek áthatolni a bőr felszínén, így a hatóanyagok nem jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, hanem csak a bőr felszín alatt közvetlenül elhelyezkedő szövetekbe. A TDA ezzel szemben a TDA applikátor segítségével, a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az aktív anti-aging hatóanyagokat. A szabadalmaztatott, LP3 Komplex vivőanyag a bőrrel való érintkezésekor azonnal megnyitja a felhám szerkezetét, ezáltal még nagyobb molekulák is elérik a mélyen fekvő bőrrétegeket.

Biztonságos bőrtökéletesítés

A SEYO TDA szoftveres programozással van ellátva, ezért képes automatikusan a kezelt testfelülethez igazítani a kezelést. Ennek köszönhetően eltérő intenzitással, sebességgel és hatóanyag-mennyiséggel kezeli a különböző bőrfelületeket, biztosítva az optimális kezelést és a hatóanyag felszívódását. Kizárólag a gyártó által ellenőrzött hatóanyagok juthatnak be a bőrbe a kezelés során, így az teljesen biztonságos bőrfiatalítást biztosít.

Kockázat- és fájdalommentes

A Seyo érintésmentes bőrfiatalító technológiájának köszönhetően alkalmazásakor nincs közvetlen bőrkontaktus, nem avatkozik be a bőr struktúrájába így bármilyen érzékeny, problémás terület is kezelhető, beleértve az égési sérüléseket, műtéti hegeket, ekcémát, gombásodást vagy a gyantázás utáni hámsérüléseket, véraláfutást is. De az érzékenyebb bőrfelületek, mint nyak, dekoltázs, felső szemhéj is irritáció és fájdalom nélkül kezelhető.

Tudj meg többet kezeléseinkről vagy személyre szabott megoldásért jelentkezz be megújult, InnoArt Med esztétikai központunkba ingyenes konzultációra!