A bőrfiatalító, anti-aging kezelések a bőrgyógyászati-esztétikai világ egyik legfejlettebb területe. A kezeléseknek köszönhetően megelőzhető és korrigálható a bőr öregedési folyamata, meghosszabbítható a bőr feszessége és fenntartható a bőr egészséges és fiatal állapota. A Seyo TDA kezelések a legmodernebb technológiával hatékony anti-aging és szelíd bőrfiatalító megoldást biztosítanak.

Mit jelent a TDA?

A TDA jelentése transzdermális technológia, ami a világ első nem-invazív, szelíd bőrfiatalító bőrgyógyászati-esztétikai kezelés-rendszere. A TDA egyedülállósága a nem-invazív technológiában rejlik, ami úgy juttatja a hatóanyagokat a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér. A Seyo transzdermális technológia rugalmasan alkalmazható, fájdalom- és kockázatmentes anti-aging megoldást biztosít.

Mik a Seyo TDA előnyei?

1. Hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeiben is

A Seyo TDA képes a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatni a bőrfeszesítő és anti-aging hatóanyagokat. A TDA ampullákban alkalmazott LP3 Komplex vivőanyag segítségével a kezelés során a nagyobb molekulájú hatóanyagok legmélyebb bőrrétegekig is képesek eljutni.

2. Teljes mértékben biztonságos bőrtökéletesítés

A Seyo TDA szoftveres programozással ellátott és képes automatikusan a kezelt testfelülethez igazítani a kezelést. Ennek köszönhetően eltérő intenzitással, sebességgel és hatóanyag-mennyiséggel kezeli a különböző bőrfelületeket, biztosítva az optimális kezelést és a hatóanyag felszívódását. Kizárólag a gyártó által ellenőrzött hatóanyagok juthatnak be a bőrbe a kezelés során, így az teljesen biztonságos bőrfiatalítást biztosít.

3. Seyoceuticals prémium kiegészítő termékcsalád

A SEYOCEUTICAL termékcsalád a TDA kezelések professzionális klinikai testreszabott kiegészítője. A SEYOCEUTICAL termékek megelőzik és korrigálják a bőröregedés jeleit, és javítják a problémás bőr megjelenését.  A termékek tökéletes kiegészítői a Seyo kezeléseknek. A kezelések között alkalmazhatóak a bőrfeszesítés eredményeinek fokozásáért, valamint az eredmények fenntartásáért is.

4. A Seyo adta szabadság

A Seyo érintésmentes technológiájának köszönhetően a kezelés közben nincs közvetlen bőrkontaktus, így bármilyen érzékeny, problémás terület is kezelhető. A kezelések szinte mindenféle bőrproblémára alkalmazhatóak, beleértve az égési sérülések, ekcéma, véraláfutás és a haematómia kezelését is. A Seyo TDA az olyan érzékenyebb bőrfelületeken irritáció és fájdalom nélkül  is alkalmazható, mint a nyak, dekoltázs vagy felső szemhéj.

Kinek ajánljuk a Seyo szelíd bőrfiatalító kezeléseket?

Neked ajánljuk a Seyo bőrfiatalító kezeléseket,

  • ha már régóta próbálkozol különböző bőrfiatalító kezelésekkel, eredménytelenül,
  • ha az érzékeny bőröd miatt kockázatmentes anti-aging megoldásra van szükséged,
  • ha nincs időd vagy alkalmad hosszadalmas kezeléseket kipróbálni,
  • ha a mindennapi stressz miatt okozott bőrproblémákat szeretnéd megszüntetni, 
  • ha fontos számodra az arcbőröd egészsége és egy minőségi, megbízható anti-aging megoldást keresel.

Tudj meg többet kezeléseinkről vagy személyre szabott megoldásért jelentkezz be megújult, InnoArt Med esztétikai központunkba ingyenes konzultációra!