Nem is olyan régen még egyáltalán nem fordítottak kellő figyelmet a férfiak bőrápolására, sem a kozmetikai szereket gyártó cégek, sem pedig maguk a férfiak. Szerencsére a világ változik, így férfiként sem kell lemondanod a tökéletes bőrről.

Tudtad, hogy a férfiak bőre átlagosan kb. 20%-kal vastagabb, mint a nőké?

A férfiak bőrének különlegessége, hogy pórusaid tágabbak, több faggyút és izzadságot termelnek. Mindezek eredményeképpen bőröd Ph értéke savasabb, mint a nőké. A férfiak bőre nem igényel további hidratáló hatással rendelkező lipideket, amelyek a női kozmetikumokban általában megtalálhatók. Ha túlságosan zsírosító bőrápolási termékeket használsz, az pattanások kialakulásához vezethet.

Nemcsak a nők, de a férfiak bőrének kollagéntartalma, illetve termelése is folyamatosan csökken a kor előrehaladtával. A bőr így veszít rugalmasságából, és feszességéből is. A napi borotválkozás (különösen, ha vastag vagy göndör szakállal állunk szemben) további irritációhoz, pattanások kialakulásához vezethet. A túlzott stressz, az egészségtelen táplálkozás, valamint a környezet káros hatásai is mind negatív hatással vannak a bőrre, és ez bizony nem kíméli a férfiakat sem.

Létezik megoldás

A Seyo TDA technológia a világ első Dermatológiai esztétikai terápiája, amely tű használata nélkül, mégis hatékony módon juttatja a hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe. Az aktív összetevőket tartalmazó, innovatív LP3 hordozóanyag segítségével a hatóanyagok ott fejtheti ki hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Az új SEYO férfi szérumokat kifejezetten a férfi bőr igényeire szabva alkották meg, igy biztos lehetsz abban, hogy bőröd speciális kezelésben részesül.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

A bőr állapotától függően a kezelés 2 és 10 perc közötti időtartam alatt elvégezhető, hatása viszont azonnal látható. Problémás bőr esetében 4-6 kezelést javaslunk, melyet célszerű egy hónapon belül elvégezni. Ha hosszú távú hatás szeretnél elérni, válaszd a 6-8 héten át tartó kezeléssorozatot.

Fight TDA a Seyo-tól

Hatékony, és célzott megoldás a bőröregedés első jeleinek eltávolítására. Az aktív összetevők hatékony kombinációja csökkenti a ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt. Serkenti a bőr természetes mikrokeringését, elősegíti a sejtmegújulást, erősíti a bőr természetes védő képességét. A Fight TDA kezelés mind arcbőrre, mind pedig a szem körüli érzékenyebb területeken alkalmazható. Fiatalabb, frissebb, üdébb arcszínt biztosít.

Rescue TDA – a kipihent, kisimult arcbőrért

Még a legelfoglaltabb férfinak is szüksége van a pihenésre, nincs ez másként a bőr esetében sem. A Rescue TDA szérum megnyugtatja az érzékeny, stresszes és irritált bőrt, különösen borotválkozás után. Csökkenti a bőrpírt, az irritációt és az enyhe gyulladást. Kiválóan hidratálja a bőrt, fokozza a bőr anyagcseréjét és elősegíti a sejtmegújító folyamatokat.

Hazavinnéd a tökéletes arcápolás élményét? Próbáld ki a Seyo Men’s Home Care Duo-t

A férfi bőrápolás pontosan úgy működik, mint egy fitness edzés. Minél rendszeresebben csinálod, annál hatékonyabban működik. Hogy otthon se kelljen lemondanod leghatékonyabb kezeléseinkről, megalkottuk a Seyo Men Rescue és Seyo Man Fight intenzív otthoni kezeléseinket, melyek kiegészítve a TDA kezeléssel, otthon is gondoskodnak bőröd ápolásáról.

Seyo Men Fight Serum

Mindennapi segítség a bőröregedés elleni harcban, otthoni használatra. Ellátja a bőrt a számára szükséges tápanyagokkal, visszaállítja annak természetes hidratáltságát. Csökkenti a ráncok mélységét és láthatóságát, elősegíti a természetes sejtmegújulást, növeli a bőr védekező képességet. Röviden: a támadás folytatódik, az öregedés jelei visszavonulnak.

Seyo Men Rescue Serum

Csak úgy, mint a TDA formula, Seyo Men Rescue Serum is nyugtató hatással bír még a legirritáltabb bőrre is. Csökkenti a bőrpírt, és a borotválkozás után kialakult irritációt. Egész napos intenzív hidratáltságot biztosít a férfi bőrnek.

Írta: Petrás Imola