A nyár és különösen a mostani időszak sok szempontból egyedi, valószínűleg a Te szalonod is a visszarázódás időszakában van. Azonban nem szabad megfeledkezned a közösségi felületeidről, a vendégeidnek most is szüksége van rád, ez a tökéletes lehetőség, hogy emlékeztesd őket, itt az ideje, hogy meglátogassanak 🙂

MIRŐL POSZTOLJ NYÁRON A KOZMETIKÁD OLDALÁRA?

Érdekes, tanulságos történet

Egy különleges kezelés, egy kedves visszajelzés, egy meglepő újdonság mind-mind tökéletes poszttémák lehetnek. Mutasd be a szituációt, mondd el, mi történt, miért úgy történt, mit tanulhatunk belőle – ha saját kezelés volt, a poszt végén invitáld a szalonodba azokat, akiket szintén érdekelne.

Szórakoztatás

Ha valami vicces történt a szalonban, rátaláltatok egy érdekes, vicces történetre, egy szórakoztató kvízre, vagy egy ötletes idézetre, bátran osszátok meg a követőitekkel! Mindenki szeret kicsit kikapcsolódni napközben és este is, tegyétek ezt együtt!

 

Személyes történet

Az előző ponthoz kapcsolódva, szuper poszt lehet egy kedves sztori, ami a szalonban történt, egy vendégvisszajelzés a saját gondolataiddal, élményeiddel kiegészítve, vagy akár egy személyesebb élmény, amit szívesen megosztanál.

Nyári promóciók

Ha nehezen indult újra a nyár, vagy úgy érzed, egy kis változatosságra lenne szükség, állíts össze egyedi csomagokat!

PÉLDA: Állíts össze egy “Nyaralás előtti expressz szépítkezés” csomagot – szemöldök- és lábgyanta + mini arcmasszázs. Olyan szolgáltatásokat állíts össze, amit a leggyakrabban kérnek Nálatok a nyaralás előtt, és a csomag végösszegéből vonj le 5-10%-ot. 

Ezzel egész biztosan bevonzod azokat is, akik eddig csak hezitáltak 🙂

Innovációk a szalonban

Ha bevezettél egy új szolgáltatást, vettél egy új gépet, az mindenképp megérdemel egy posztot! 🙂

Ha tervezed az újítást, de még nem döntöttél, ismerd meg Partnerprogramunkat és az általunk kínált eszközöket és támogatásokat!