Idén a jóidő szempillantás alatt köszöntött be, a nap erejének köszönhetően pedig pár óra alatt is megpirulhat az ember bőre, de vajon arcbőrünk is készen áll a napsugarakra?

A Seyo Polar TDA kezelése kifejezetten az arcszín optimalizálására lett kifejlesztve.

Arcbőrünk állapotára sokkal jobban odafigyelünk ilyenkor, kora nyáron, hiszen a jóidő miatt már próbáljuk az alapozót hanyagoli, arcbőrünk “fedetlen” marad, és akarva-akaratlanul is észrevesszük a bőrproblémákat, egyenletlenségeket. A pigmentfoltok és a bőr öregedésének apró jelei és foltjai  is felbukkannak, amelyek hatékony kezelésére speciális eljárás szükséges.

A kezelés az arcbőr mély táplálása mellett  finom hámlasztó tulajdonsággal is rendelkezik, amelynek köszönhetően az arcbőr felszínéről az elhalt hámsejtek eltávolíthatóak. A hámlasztás nélkülönözhetetlen ahhoz, hogy bőrünk mélyen magába szívhassa a hidratáló anyagokat, illetve, hogy képes legyen regenerálódni.

A nyári forróság beköszönte előtt mindenkinek – bőrproblémától függetlenül – ajánlott egy hámlasztó kezelésre elmennie, hiszen arcbőrünk is sokkal szebben,egyenletesebben tud barnulni, illetve a barnaságot is tovább képes megőrizni, ha előtte eltávolítottuk az elhalt hámsejteket.

Nagyszerű tulajdonsága a Seyo Polar TDA kezelésnek, hogy hatóanyagainak köszönhetően védőréteget tud kialakítani a bőr felületén, amelynek köszönhetően véd a környezeti hatásoktól, ezzel is segítve, hogy az arcbőr tovább megőrizhesse egyenletes és szép színét.

A nap káros sugarain kívül számos további káros környezeti hatás éri bőrünket minden nap, amely hatással van bőrünk öregedésére és egészségére.

A Seyo TDA kezelése kifejezetten ajánlott mindenki számára, aki hiperpigmentációt és bőr öregedési foltokat vél felfedezni arcbőrén, viszont ajánljuk azoknak a vendégeknek is, akik a nyári időszakra szeretnék felkészíteni arcbőrüket, jelenlegi bőrszínűket szeretnék egységesíteni, vagy szeretnének kiemelt figyelmet fordítani arcbőrük védelmére.

Kezeléseinkről bővebb információkat találhatsz honlapunkon, a Seyo referencia szalonban, az Art Med Aesthetica központban pedig Te is kipróbálhatod professzionális szolgáltatásainkat! Kozmetikusként érdeklődsz a kezelés iránt? Akkor ismerd meg egyedülálló partnerprogramunkat