Speciális igényű bőrtökéletesítés

Sokaknál jelent gondot a problémás bőr felnőtt korban is. Ha fénylő, zsíros tapintású, aknés, miteszeres bőrről beszélünk, sajnos nem csak serdülőkori problémákra kell gondolnunk.

Függetlenül attól, hogy könnyen zsírosodó bőröd van, a ráncok ugyanúgy kialakulnak, idővel egyre inkább láthatóvá válnak. Eltüntetésükhöz azonban különös figyelemmel kell kiválasztanod a kozmetikumokat, hiszen közben ügyelned kell bőröd speciális igényeire is.

Sajnos nem mindegyikünk olyan szerencsés, hogy a kamaszkor elmúltával megszabadul zsíros, problémás bőr tüneteitől is. A felnőttkorban jelentkező panaszokat okozhatják külső okok, mint a túl sok zsíros, fűszeres étel fogyasztása, mozgáshiány, nem megfelelő kozmetikumok használata és belső okok is, mint hormon- vagy anyagcserezavarok, öröklött genetikai hajlam és még sorolhatnánk. Az első és legfontosabb teendő, hogy feltárjuk ezeket az okokat és a későbbiekben ezeket figyelembe véve válasszuk meg a kezeléseket.

A Seyo TDA érintésmentes technológia tökéletes megoldást nyújt a problémás bőr kezelésére is. Ez a világ első nem-invazív, szelíd öregedésgátló bőrgyógyászati ​​esztétikai kezelés rendszere. A TDA harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen és helyreállítja a bőrt. Az eljárás lényege, hogy a tisztított oxigén a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag segítségével úgy, hogy közben hozzá sem ér a bőrhöz. Így a kezelés alkalmazásakor még a gyulladt bőrnél sem kell tartani a fájdalomtól, továbbfertőződéstől.

A Seyo TDA előnyei:

  • Nincs közvetlen bőrkontaktus, így bármilyen terület kezelhető.
  • Nem avatkozik be a bőr struktúrájába, így a kezelés veszélytelen.
  • Maximális a sterilitás, és kizárt bármilyen idegen anyag bejutása.
  • Csak a gyártó által forgalmazott hatóanyagok juttathatóak be, amelyek szigorú laboratóriumi körülmények között készülnek.
  • A különböző problémákra speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre, ezért kizárt a szakmai hiba lehetősége.
  • Bőrtípus szerint beállíthatóak a kezelések.

A Seyo TDA kezelés lépései

Arctisztítás

A kezelés a Seyo CELL bőrhámlasztó arctisztítás után kezdődik. Ez a folyamat gyengéden és hatékonyan távolítja el az elhalt bőrsejteket. A Seyo CELL kellőképpen előkészíti a bőrt a TDA mélykezelésére.

Hatóanyag-bejuttatás

A Seyo TDA segíti az aktív összetevők (pl.: hyaluron komplexek) elterjedését és aktiválja a kollagén-alkotó sejteket. A TDA applikátor a bőr felületétől egy bizonyos távolságra van állítva, pont ott, ahol az adott kezelés szükséges. Az applikátor ugyan nem érintkezik közvetlenül az arccal, viszont egy lágy, kellemesen hűs, masszírozó nyomást gyakorol a bőr felszínére.

Arcpakolás

A Seyo COVER arcpakolás egy pihentető művelet a kezelés lezárására, amely további kollagénképződést eredményez. Felfrissíti a bőrt, és hidratált érzetet hagy maga után.

Seyo Proderm

A szeborreás bőrtípus gyakori velejárója a gyulladásra való hajlam, érzékenység, aminek kezeléséhez speciális bőrnyugtató hatóanyagokra van szükség a ránctalanító kezelésbe építve. Erre nyújt megoldást a Seyo PRODERM kezelés, melyet kifejezetten a problémás bőr tökéletesítésére lett kifejlesztve.

A kezelés tartalmaz egy Seyo Cell gyémántfejes bőrhámlasztó arctisztítást,majd a Proderm Transdermális hatóanyag bevitelt és egy Cover Proderm gyulladáscsökkentő bázispakolást.

Ideális az irritált és gyulladt bőrre.

Propoliszt, flavonoidot és természetes fenol karbonsavat tartalmaz, melyek antibiotikus hatásuknak köszönhetően különösen alkalmasak a problémás bőr és az aknék kezelésére.

Hozzájárul a bőr állapotának jelentős javulásához.

A Cover Proderm Gyulladáscsökkentő Bázispakolás két összetevőből áll, melyeket közvetlenül a kezelés előtt állítanak össze. Módosított aktív propoliszt tartalmaz, amely enyhe antibiotikus hatásának köszönhetően védi a problémás bőrt.

Jelentkezz be anti-aging szalonunk egyikébe, és próbáld ki a Seyo Proderm kezelést kedvezményesen!