Mit jelent a SEYO TDA a szakemberek számára? Mit gondolnak a technológiáról és annak hatékonyságáról a SEYO-val dolgozó kozmetikusok? A Beauty Forum magazin év eleji lapszámának hasábjain elárulták nekünk, ezt közöljük most blogposztunkban.

Fájdalommentes és hatásos – VARGA ERIKA kozmetikus (Öt Elem Életmód Központ, Budapest)

„Számomra az egészségünk és szépségünk egymással összefüggő fogalmak. Húsz esztendeje dolgozom természetgyógyász terapeutaként, és az így megszerzett sokrétű tapasztalatomat igyekszem hasznosítani kozmetikusként is. A SEYO metódusába az első percben beleszerettem, amikor megismertem. Teljesen illik a filozófiánkba ez az igazán szelíd bőrfiatalító eljárás. Közel 2 évi használat után állíthatom, hogy a vendégek is szeretik és igénylik ezt a fájdalom nélküli, hatásos eljárást.”

Újgenerációs anti-aging kezelés – SÁRI MARIAN kozmetikus mester, szakoktató (Szeged)

„Szívügyemnek tekintem a méltán híres magyar kozmetikusok képzését, ezért évek óta részt veszek az oktatásbanKüldetésemnek tekintem, hogy továbbadjam tapasztalataimat, és felhívjam a figyelmet az új technológiák bevezetésére. A SEYO TDA eljárás egy teljesen új módszer az anti-aging területén. A TDA (transz-dermális-applikáció) bőrön keresztüli hatóanyag bejuttatást jelent. A hatóanyag gáz halmazállapotban a levegő segítségével jut a szövetek mélyére, ami a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva irányul a bőr felé. Az eszköz nem érintkezik a kezelt felülettel.”

Nagyon szeretem – POSTA ANIKÓ kozmetikus (Dejavu Cosmetiques, Hajdúszoboszló)

„Vidéki kisváros kozmetikusaként mindig komoly feladat egy új eljárás bevezetése, de tartozom azzal a vendégeimnek, hogy semmilyen hátrányban ne legyen részük csak azért, mert nem a fővárosban járnak kozmetikába. Hiszem, hogy itt vidéken is igénylik a hölgyek a legfejlettebb kutatási eredmények kipróbálását. A SEYO-gépet az első hónapokban béreltem, hogy kipróbáljam, de azóta csak ámulok és bámulok. Az eredmény, amit a kezelés után látok felülmúlja a várakozásaimat. Nagyon szeretem.”

Kiváló termék marketingtámogatással – TÓTH-KUKOLY ALÍZ kozmetikus (Jászberény)

„2015-ben nyitottam meg kozmetikámat, azzal a céllal, hogy színvonalas, kiemelkedő szolgáltatással várjam új és visszatérő vendégeimet. Olyan márkákat választottam a munkámhoz, ahol a kiváló termékek mellett marketingtámogatást is nyújtanak. A SEYO-nak nemcsak a kiváló anti-aging eljárás elsajátítását, hanem egy saját honlapot is köszönhetek. A Facebook-kampányokat is elkészítik helyettem. Így nyugodtan vágtam bele, mert a segítségükkel a vendégek sokkal könnyebben rám találnak.”

Kiprobálná, hogyan teljesít vendégein a SEYO TDA? Tekintse meg kozmetikusoknak és szépségipari vállalkozóknak szóló ajánlatunkat!