A tavasz a megújulásról szól, nincs ez másként a bőrünkkel sem. A hideg és szeles időjárás után beköszönt a meleg  ás a napsütés, ezzel megváltozik bőrünk igénye is. Most adunk egy pár tippet, mire érdemes odafigyelni a tavaszi bőrápolás során és milyen termékekkel érdemes felkészítenünk a bőrünket erre az időszakra.

1.Töltsd fel bőröd és a ráncaid is!

Nem csak szervezetünknek, de a bőrünknek is szüksége van a tavaszi feltöltődésre. Az évek során bőrünk folyamatosan veszít kollagén tartalmából, melyre érdemes odafigyelnünk és ezt megfelelő öregedésgátló anyagok használatával pótolnunk. A HYAL N10 HYALURONSAVAS LIFTING SZÉRUM egy rendkívül magas hatóanyag tartalmú intenzív szérum, amely a belsőleg öregedő bőr mélyén fejti ki a hatását. Speciálisan adaptált koncentrációjával serkenti a bőr kollagén termelését, támogatja a sejtek megújulását és hatására a bőr rugalmassága javul, a ráncok láthatóan kisimulnak.

2.Védd a bőröd a káros napsugaraktól!

A napsütéses időszak beköszöntével kifejezeten nagy figyelmet kell fordítani a káros napsugarak elleni védelemre. A  mindennapokban érdemes UV védelemmel ellátott alapozókat és krémeket használnunk. A MITOCELL TÁPLÁLÓ KRÉM megadja azt a védelmet és gondoskodást, amelyet a külsőleg öregedő, károsodott bőr nap, mint nap igényel. UV védelemmel ellátva készíti fel a bőrünket a tavaszi időszakra, mindemellett stimulálja a kollagéntermelést és feltölti a bőrt.

3.Hidratálj de csak könnyedén!

Még a téli időszakban extra hidratálásra van szüksége a bőrünknek, addig a tavaszi időszakban érdemes ezeket a nehéz krémeket könnyű textúrájúra cserélni, hiszen különösen fontos ilyenkor, hogy hagyjuk a bőrt lélegezni. A HYDRA N5 ULTRA KÖNNYŰ KRÉM NAPPALRA ÉS ÉJSZAKÁRA is biztosítja azt a könnyed védelmet, amelyre a fiatal bőrnek szüksége van. Ez a zselé krém csökkentett zsír-, és lipid tartalmával ápolja és feltölti a bőrt. A könnyű textúrája ellenére intenzív hidratáltságot biztosít és emellett C-vitaminnal és fontos antioxidánsokkal látja el a bőrt, melyekre rendkívül nagy szüksége van bőrünknek ebben az időszakban.

4. A tavasz mottója – sejtmegújítás

Ideje egy kis időt szakítanod magadra és a bőrápolásodra! Kezd a tavaszt egy intenzív sejtmegújító kezeléssel, amely hosszú távú regenerációval segíti elő a bőr tartós javulását. Ez a titkos tipp a sejt-aktiváló öregedésgátló arcápoláshoz! Próbáld ki a CANABOOST TDA – SEJTAKTIVÁLÓ KEZELÉSÜNKET, amely kenderolaj adagolásával erősíti a sejtmembránt, feltölti a bőrt és jelentősen csökkenti a ráncokat. A linolénsav és az alfa-linoleinsav mellett a kenderolaj nagyon ritka gamma-linolsavat tartalmaz, amelyek többszörösen telítetlen zsírsavak lévén rendkívül jól ápolják a bőrt.

5. Tavaszi hidratálás a férfiaknak is!

A férfiak bőrére is ráfér a tavaszi megújulás, így nekik is hoztunk egy szuper tippet, mivel készíthetik fel bőrüket erre az időszakra. A SEYO MEN FIGHT SERUM mindennapi segítség nyújt a bőröregedés elleni harcban. Ellátja a bőrt a számára szükséges tápanyagokkal, visszaállítja annak természetes hidratáltságát, mindemellett csökkenti a ráncok mélységét és láthatóságát. A bőr megújulásában is nagy szerepet játszik, hiszen elősegíti a természetes sejtmegújulást, amellett hogy növeli a bőr védekezőképességét, így tökéletes választás lehet tavaszra!

Készülj fel velünk a tavaszra!
Ne maradj le, iratkozz fel kedvezményes kezelésünkre itt!