Sokszor említettük már, hogy az új évszakkal arcunkat is más környezeti hatások érik, ezáltal más és más kezelésre van szüksége a bőrnek, évszaknak megfelelően. Összegyűjtöttünk néhány tippet mire érdemes odafigyelni az új évszakban, valamint hogy, hogyan tudod maximalizákni arcápolási rutinodat termékeinkkel és kezeléseinkkel.

Könnyed hidratálás

Míg a téli időszakban javasolt az extra és olajos alapú hidratálókrémek használata, addig tavasszal érdemes ezeket a nehéz krémeket könnyű textúrájú, víz alapúra cserélni, mivel ilyenkor fontos, hogy hagyjuk a bőrt lélegezni. 

Az arcbőr megfelelő hidratáláshoz és fiatalságának fenntartásához járul hozzá Seyo HYAL N10 hidratáló kezelésünk, amely stimulálja a bőr kollagén termelését, támogatja a sejtek megújulását, növeli a bőr nedvességtartalmát és csökkenti a ráncokat. A hylauronsav, a kezelés fő alkotóeleme, mely természetesen is megtalálható a bőrben, hozzájárul az arcbőr nedvességtartalmának növeléséhez és ezáltal a tökéletes hidratációhoz.

Tudj meg többet Seyo HYAL N10 hidratáló kezelésünkről!

Frissítsd fel a bőröd és töltsd fel a ráncaid

Nem csak immunrendszerünknek, de bőrünknek is szüksége van a tavaszi feltöltődésre. A korral bőrünk kollagén termelése és kollagén kapacitásai folyamatosan csökkenek, aminek következtében ráncok és rugalmatlan bőr alakul ki. Ezt a folyamatot a megfelelő öregedésgátló termékekkel és kezelésekkel tudjuk megelőzni és megfékezni. 

A HYAL N10 hyaluronsavas lifting szérum egy rendkívül magas hatóanyag tartalmú intenzív szérum, amely a belsőleg öregedő bőr mélyén fejti ki a hatását. Speciálisan adaptált koncentrációjával serkenti a bőr kollagén termelését, támogatja a sejtek megújulását és hatására a bőr rugalmassága javul, a ráncok láthatóan kisimulnak.

A bőr igazi regenerációja: sejtmegújítás

Kezdd a tavaszt egy intenzív sejtmegújító kezeléssel, amely hosszú távú regenerációval segíti elő a bőr tartós javulását. Ez a titkos tipp a sejt-aktiváló öregedésgátló arcápoláshoz! Próbáld ki a CANABOOST TDA – sejtaktiváló kezelésünket, amely kenderolaj adagolásával erősíti a sejtmembránt, feltölti a bőrt és jelentősen csökkenti a ráncokat. A linolénsav és az alfa-linoleinsav mellett a kenderolaj nagyon ritka gamma-linolsavat tartalmaz, amelyek többszörösen telítetlen zsírsavak lévén rendkívül jól védik és ápolják a bőrt.

Tudj meg többet Seyo TDA kezeléseinkről és jelentkezz be esztétikai központunkba!