Legtöbben boldogan ugrunk fejest a nyárba és élvezzük a friss levegőn eltöltött programokat, a bőrünket azonban komoly kihívások elé állítjuk ebben az időszakban. A napsugárzás, a strandolás és az irodai légkondicionálás egyaránt megviseli bőrünket, így nyáron érdemes egy kicsit átalakítani arcápolási rutinunkat és új termékeket, kezeléseket is csatasorba állítani a ragyogó arcbőr elérésére.

Fényvédelem

Az egyik legfontosabb, hogy fokozottan védjük arcbőrünket a nap káros sugaraitól, hiszen a legfontosabb a problémák megelőzése. A Polar 50 védőkrém magas UV-A és UV-B védelemmel rendelkezik (SPF 50), így hatékonyan védi a bőrt a nap káros sugaraitól és megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, táplálja a bőrt.

Akkor sem kell elkeserednünk, ha bőrünknek azonnali elsősegélyre van szüksége a napsugarak okozta bőrpirosodásra. Dermacool TDA kezelés  összetevői nyugtatják és hűsítik az irritált bőrfelületet, így az érzékeny arcbőr kezelésére tökéletes választás lehet, de a borotválás utáni irritált bőrfelületek nyugtatására is hatékonyan használható.

 

 

 

Viszlát pigmentfoltok

A bőrben található melanin termelésére a női hormonok mellett, az UV sugárzás is

hatással van, mely pigmentfoltok kialakulását okozhatja. Azokon a területeken – mint az arc, nyak és a kezek – melyek közvetlenül érintkeznek a nap káros sugaraival gyakrabban jelennek meg sötétebb foltok a nyári időszakban.

Az innovatív eljárásoknak köszönhetően már erre is találunk hatékony kezelést. A Seyo Polar TDA kezelés professzionális hatóanyagainak köszönhetően elősegíti a pigmentfoltok elhalványítását világosító szerek használata nélkül. Az egyik legfontosabb hatóanyaga a kojisav, amely blokkolja a barna melanin pigment előállítását. A rendszeres kezelések hatására pigmentfoltok láthatósága csökken és tartósan egészséges arcbőrrel tündökölhetünk.

A Polar TDA kezelés végezhető arcon, nyakon és dekoltázson, valamint a kézfej, kar és hónalj területein is. Halványítja a pigmentfoltokat, és megakadályozza az újabb foltok megjelenését. A hosszantartó és látványos eredményért a kezelést otthon is kiegészíthetjük a Seyo Polar halványító szérum használatával.

 

 

Speciális kezelés problémás bőrre

 

A meleg és a napsütés hatására a problémás bőr könnyebben zsírosodhat, így kiemelt figyel

met igényel. Ebben az időszakban fontos, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk a smink és a szennyeződések eltávolítására, ellenkező esetben a pórusok könnyen eltömődnek, melyek mitesszereket és pattanásokat eredményezhetnek. A Proderm kezelés tökéletes választás lehet a forróságban, a propolisz, flavonoidok és természetes fenol karbonsav együttes erejével antibiotikumos hatásának köszönhetően alkalmas az aknés és problémás bőr hatékony kezelésére.